Looking For Anything Specific?

Diyarbakır Lojman Patlaması / Askeri lojman binası çöktü - Yanındaki binanın da hasarlı olduğu bildirildi.

Diyarbakır Lojman Patlaması / Askeri lojman binası çöktü - Yanındaki binanın da hasarlı olduğu bildirildi.. Patlamada, lojman binası yanıp, çöküntüler oluşurken, karşısındaki müstakil bir ev yerle bir oldu. Yanındaki binanın da hasarlı olduğu bildirildi. Diyarbakır'da askeri lojmanda patlama meydana geldi. Diyarbakır valiliği, askeri lojmanlardaki patlamanın kalorifer kazanının patlamasından kaynaklandığını ve kurtarma çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Diyarbakır'ın çınar ilçesinde polis lojmanının da bulunduğu emniyet müdürlüğüne yönelik bombalı araçla saldırı düzenlendi.

Diyarbakır'da askeri lojmanda meydana gelen patlamada bir binanın çöktüğü bildirildi. Kolordu komutanlığı'na ait askeri lojmanda patlama meydana geldi. Patlamada, lojman binası yanıp, çöküntüler oluşurken, karşısındaki müstakil bir ev yerle bir oldu. Diyarbakır'da bu sabah (11 aralık) askeri lojmanda patlama meydana geldi. Diyarbakır valiliği, patlamada 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 39 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Askeri lojman binası çöktü - Internet Haber
Askeri lojman binası çöktü - Internet Haber from i.internethaber.com
Patlamada, lojman binası yanıp, çöküntüler oluşurken, karşısındaki müstakil bir ev yerle bir oldu. Diyarbakır'ın ofis semtindeki askeri lojmanlarda bulunan bir binada kalorifer kazanının patlaması sonucu beş katlı bina çöktü. Diyarbakır'da bu sabah (11 aralık) askeri lojmanda patlama meydana geldi. Şiddetli patlamada emniyet binası büyük hasar meydana gelirken diyarbakır valiliği, çınar i̇lçesi'nde pkk'lı teröristlerin bomba yüklü araçla emniyet müdürlüğü'ne düzenlediği saldırıda lojmanda kalan 2. Diyarbakır'ın yenişehir semtindeki kurdoğlu askeri lojmanlarındaki 5 katlı şahinkaya apartmanı'na ait kalorifer kazanının 11 aralık 2006'da patlaması tüm lojmanlara mühendisler gelip rapor veriyordu. Yaralılar, diyarbakır askeri hastanesinde tedavi ediliyor. Yanındaki binanın da hasarlı olduğu bildirildi. Diyarbakır'da askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 6'sı ağır 68 kişi yaralandı.

Kolordu komutanlığı'na ait askeri lojmanda patlama meydana geldi.

Kolordu komutanlığı'na ait askeri lojmanda patlama meydana geldi. Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde terörle mücadele ve çevik kuvvet şube müdürlüğü'nün içerisinde bulunduğu eski emniyet müdürlüğü binasına bomba yüklü araçla. Yani lojmanlardaki en korunan binaydı. Gi̇ri̇ş 13.12.2006 16:42 güncelleme 13.12.2006 16:42. Lojmanların bir binasında meydana gelen patlama. Yanındaki binanın da hasarlı olduğu bildirildi. Önceki gece saat 01.00 sıralarında meydana gelen patlamada iki sivil yaralandı. Patlamada, lojman binası yanıp, çöküntüler oluşurken, karşısındaki müstakil bir ev yerle bir oldu. Günlerden 11.12.2006 yer yine diyarbakır, askeri lojman bombalanıyor, ölü sayısı meçhul. Şiddetli patlamada emniyet binası büyük hasar meydana gelirken diyarbakır valiliği, çınar i̇lçesi'nde pkk'lı teröristlerin bomba yüklü araçla emniyet müdürlüğü'ne düzenlediği saldırıda lojmanda kalan 2. 2 bloktan oluşan 5 katlı toplam 10 daireli binanın bir bloğu, kalorifer kazanının patlaması sonucu çöktü. Patlamada 5 katlı bir binın yarısı çöktü. Diyarbakır kurdoğlu askeri lojmanlarında meydana gelen kalorifer kazanı patlaması gibi faciaların yaşanmaması için dikkat edilmesi gerekenler hakkında.

Patlamada 5 katlı bir binın yarısı çöktü. Diyarbakır'daki askeri lojmanda kalorifer kazanının patlamasıyla ilgili olarak gözaltına alınan ve lojman patlaması sanığı mahkemeye. Günlerden 11.12.2006 yer yine diyarbakır, askeri lojman bombalanıyor, ölü sayısı meçhul. Di̇yarbakir'da askeri lojmanların önünde ses bombası patlaması sonucu 2 kişi yaralandı. Patlamada 5 katlı bir binın yarısı çöktü.

Askeri lojman binası çöktü
Askeri lojman binası çöktü from i.internethaber.com
Gi̇ri̇ş 13.12.2006 16:42 güncelleme 13.12.2006 16:42. Diyarbakır'ın çınar ilçesindeki terör saldırılarında yaralı sayısı 40'a yükseldi. Patlamada, lojman binası yanıp, çöküntüler oluşurken, karşısındaki müstakil bir ev yerle bir oldu. Diyarbakır'ın ofis semtindeki askeri lojmanlarda bulunan bir binada kalorifer kazanının patlaması sonucu beş katlı bina çöktü. Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde terörle mücadele ve çevik kuvvet şube müdürlüğü'nün içerisinde bulunduğu eski emniyet müdürlüğü binasına bomba yüklü araçla. Diyarbakır'da askeri lojmanda meydana gelen patlamada bir binanın çöktüğü bildirildi. Haberde binanın kalorifer kazanındaki patlamadan kaynaklandıgı söyleniyor. .kazanının patlaması sonucu meydana gelen çökmenin ardından başlatılan kurtarma çalışmaları bulunan orgeneral başbuğ, askeri lojmanda meydana gelen patlama nedeniyle diyarbakır'a geldi.

Diyarbakır'da askeri lojmanda patlama meydana geldi.

Enkazdaki son kişinin de cesedi çıkarıldı diyarbakır'daki askeri lojmanda meydana gelen patlama sonucu bir bölümü yıkılan binanın enkazı altındaki son kişinin de cesedi çıkarıldı. İlk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 39 kişi yaralandı. Patlamada, lojman binası yanıp, çöküntüler oluşurken, karşısındaki müstakil bir ev yerle bir oldu. Günlerden 11.12.2006 yer yine diyarbakır, askeri lojman bombalanıyor, ölü sayısı meçhul. Üç kişi öldü, 15 kişi de yaralandı. Kolordu komutanlığı'na ait askeri lojmanda patlama meydana geldi. Diyarbakır valiliği, askeri lojmanlardaki patlamanın kalorifer kazanının patlamasından kaynaklandığını ve kurtarma çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Kolordu komutanlığı'na ait askeri lojmanda patlama meydana geldi. Diyarbakır'ın çınar ilçesindeki terör saldırılarında yaralı sayısı 40'a yükseldi. Emekli amirallerin 'lojman ve koruma hakları' iptal edildi iddiası. Diyarbakır'da askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 6'sı ağır 68 kişi yaralandı. Diyarbakır'ın ofis semti'ndeki askeri lojmanlarda meydana gelen patlamada bir bina tamamen çöktü. Diyarbakır valiliği yaptığı yazılı açıklamada patlamaya kazan dairesinin neden olduğunu bildirdi.

Diyarbakır valiliği, askeri lojmanlardaki patlamanın kalorifer kazanının patlamasından kaynaklandığını ve kurtarma çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Diyarbakır'ın ofis semtindeki bir askeri lojmanında patlamada; Patlamada yaralananlar olduğu ve tedavileri için asker hastanesi'ne kaldırıldığı bildirildi. Diyarbakır'da askeri lojmanda patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 39 kişi yaralandı.

Askeri lojman binası çöktü - Internet Haber
Askeri lojman binası çöktü - Internet Haber from i.internethaber.com
Kolordu komutanlığı'na ait askeri lojmanda patlama meydana geldi. Üç kişi öldü, 15 kişi de yaralandı. Diyarbakır'daki ofis semtinde bulunan askeri lojmanlarda yaşanan patlama sonrası beş katlı bir bina çöktü. Diyarbakır'daki askeri lojmanda kalorifer kazanının patlamasıyla ilgili olarak gözaltına alınan ve lojman patlaması sanığı mahkemeye. Patlamada 5 katlı bir binın yarısı çöktü. Patlamada, lojman binası yanıp, çöküntüler oluşurken, karşısındaki müstakil bir ev yerle bir oldu. Bir toplantı için ankara'da bulunan diyarbakır valisi efkan ala, patlama üzerine kentte döndü. Diyarbakır'da bu sabah (11 aralık) askeri lojmanda patlama meydana geldi.

Diyarbakır'da askeri lojmanda patlama meydana geldi.

Diyarbakır'ın çınar ilçesinde polis lojmanının da bulunduğu emniyet müdürlüğüne yönelik bombalı araçla saldırı düzenlendi. Patlamada 5 katlı bir binın yarısı çöktü. Enkazdaki son kişinin de cesedi çıkarıldı diyarbakır'daki askeri lojmanda meydana gelen patlama sonucu bir bölümü yıkılan binanın enkazı altındaki son kişinin de cesedi çıkarıldı. Patlamada 5 katlı bir binın yarısı çöktü. Diyarbakır valiliği yaptığı yazılı açıklamada patlamaya kazan dairesinin neden olduğunu bildirdi. .3 yıl kaldığım lojmanlarda yaşanılan patlama. Kolordu'da görevli bir paşaya tahsis edilmişti. Diyarbakır sabah 08:45'te büyük patlama ile güne başladı. Patlamada, lojman binası yanıp, çöküntüler oluşurken, karşısındaki müstakil bir ev yerle bir oldu. .kazanının patlaması sonucu meydana gelen çökmenin ardından başlatılan kurtarma çalışmaları bulunan orgeneral başbuğ, askeri lojmanda meydana gelen patlama nedeniyle diyarbakır'a geldi. Diyarbakır'da askeri lojmanda patlama meydana geldi. Yaralılar, diyarbakır askeri hastanesinde tedavi ediliyor. Diyarbakır'da askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 6'sı ağır 68 kişi yaralandı.

Diyarbakır'ın çınar ilçesinde polis lojmanının da bulunduğu emniyet müdürlüğüne yönelik bombalı araçla saldırı düzenlendi diyarbakır patlaması. Diyarbakır'daki askeri lojmanda kalorifer kazanının patlamasıyla ilgili olarak gözaltına alınan ve lojman patlaması sanığı mahkemeye.

Posting Komentar

0 Komentar